06-58813674 info@vanrechts.nl

Diensten

Mijn aanbod vind je hieronder. Lekker in vaste kaders. In sommige situaties is dat precies wat je nodig hebt, de sleutel kan ook liggen in de combinatie van werkvormen.

Trainer

Vergelijk gesprekken op je werk met een auto of je lichaam. Zolang alles werkt, vraag je je niet af wat daar allemaal bij komt kijken. Op het moment dat de auto of je lichaam iets mankeert, ga je afvragen wat er aan de hand is. Als trainer kijk ik naar welke aspecten of onderdelen in de communicatie een rol spelen zodat er daarop kan worden gelet en geoefend.

Trainingsacteur

Gedrag roept gedrag op, en soms is het handig daarmee te oefenen. Oefenen zodat je met een zeker gevoel dat belangrijke gesprek kunt voeren, snapt waarom de communicatie met die ene collega moeizaam verloopt of ter ondersteuning bij het afnemen van een assessment. Wees niet bang; je hoeft geen toneelstuk of rollenspel te spelen. Ik lever het gedrag en jij? Jij bent gewoon jezelf. 

Teamcoach

In de dynamiek van groepen gebeurt veel. Er wordt gelachen en gepresteerd maar, er zijn ook tegenstellingen en botsende meningen. Daarom is het altijd handig (preventief) te onderzoeken waarin er nog kan worden ontwikkeld. Zo creëer je een omgeving waar personen en teams tot resultaten komen en zichzelf en de organisatie verder ontwikkelen.

Coach

Als je hapklare antwoorden wilt ben je hier niet bij het juiste adres. Als coach stel ik vragen die je hersenen doen kraken. Met die vragen kom jij makkelijker tot het reflecteren op jezelf en je gedrag, zodat je uiteindelijk zelf je eigen oplossingen kan vinden en het beste in jezelf naar boven kunt halen.

Je kunt altijd bellen maar een bericht mag natuurlijk ook.

VAN RECHTS gelooft niet in ‘one size fits all’ . Een kant en klaar pakket of standaard antwoord zul je dus ook niet krijgen, het helpt daarom als je je vraag zo concreet mogelijk stelt.